Győrben és Mosonmagyaróváron
1994 óta megbízható partner!

GLS Csomagpont - ALFA Nyelvstúdió Győri Központ

GLS Csomagpont - ALFA Nyelvstúdió Győr. Az ALFA Nyelvstúdió #1 Győri Központi Stúdiója, 2019.06.03-tól GLS Csomagpontként is működik.

GLS Csomagpont - ALFA Nyelvstúdió Győr. Az ALFA Nyelvstúdió #1 Győri Központi Stúdiója, 2019.06.03-tól GLS Csomagpontként is működik.

Üzletünkben GLS CsomagPont is működik, ami azt jelenti, hogy az ALFA Nyelvstúdió GLS Csomagpont nyitva tartási időn belül bármikor feladhat csomagot belföldre vagy az Európai Unióba egyaránt, melyet a GLS szállít házhoz. Ha az interneten vásárol, kérheti a kiszállítást az Ön által kiválasztott GLS CsomagPontba is, akár a mi üzletünkbe is.


CSOMAGÁTVÉTEL
CSOMAGFELADÁS
CSOMAGSZÁLLÍTÁS
LEVÉLFELADÁS
UTÁNVÉT
BELFÖLD / EXPORT

NYITVATARTÁS

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek 10:00 - 18:00

CSOMAGELSZÁLLÍTÁS

Minden hétköznapon 14:00-ig


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK: BANKKÁRTYA vagy KÉSZPÉNZ

 

A csomagfeladás kényelmes és gyors, nincs hosszú sorban állás, pár perc alatt elintézhető a folyamat. Az egyszerű árképzésnek köszönhetően könnyen kiszámolható a szállítási díj. A pontos árat és a feladható csomagméretet a szállítási díj kalkulátorral ellenőrizheti. 5 méret – 5 árkategória.

Utánvétes csomagot is feladhat belföldre és további kényelmi szolgáltatásokat is rendelhet a szállítás mellé. A feladni kívánt árut kérjük, gondosan csomagolja be és ragasztószalaggal zárja le a dobozt.

 

Belföldön 1 munkanapon belül kézbesíti a csomagot a GLS, nemzetközi viszonylatba pedig rövid átfutási időket vállal. A részletes árakat és átfutási időket itt áttekintheti.

 

Feladott küldeményét nyomon követheti a GLS csomagkövetés oldalán.

 

Mi történik, ha nem lehetett kézbesíteni a csomagot?

Ha a címzett az első kiszállításnál nem elérhető, a GLS futár értesítőt hagy a címen. A címzett az értesítőn megadott telefonszámon egyeztetheti a második kézbesítést.

 

Mennyi csomagot adhatok fel egyszerre?

Nincs mennyiségi korlát, bármennyi csomagot feladhat nálunk.

 

Milyen árut nem vesznek át szállításra?

A nem megfelelően és/vagy a megszokottól eltérően csomagolt áruk általában nem tartoznak a szállítható áruk közé. Számítógépeket (pl. asztali számítógépek és notebook-ok) csak az eredeti csomagolásban szállítunk. A szállításból kizárt áruféleségek részletezését az Általános Üzleti Feltételekben találja.

 

Mekkora lehet egy csomag súlya?

A csomag súlya nem haladhatja meg a 40 kg-ot.

 

 

További információt a www.csomag.hu vagy a www.gls-group.eu oldalon talál.