Győrben és Mosonmagyaróváron
1994 óta megbízható partner!

teljesen INGYENES INFORMATIKAI TANFOLYAM 2017 NOVEMBER 29.!

A projekt célja az, hogy az informatikai eszközök használatában és a digitális világban való eligazodásban segítsen mindazoknak, akiknek eddig nem volt lehetőségük elsajátítani ezeket az ismereteket.

INGYENES INFORMATIKAI TANFOLYAMOK
( számítógép, tablet, okotstelefon használatának alapjai kezdők részére )



már csak néhány napig jelentkezhet, HÉTVÉGÉN ÉS HÉTKÖZNAP IS reggeltől estig fogadjuk a jelentkezéseket telefonon, e-mailben és személyesen is! Helyek korlátozott számban!


A tanfolyamok a GINOP 6.1.2-15 DIGITÁLIS SZAKADÉK CSÖKKENTÉSE elnevezésű kiemelt projekt keretében valósulnak meg.

A projekt célja az, hogy az informatikai eszközök használatában és a digitális világban való eligazodásban segítsen mindazoknak, akiknek eddig nem volt lehetőségük elsajátítani ezeket az ismereteket. 

1.
HELYSZÍN: GYŐR - EÖTWÖS JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA
TANFOLYAM KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2017. NOVEMBER 29.

HÉTKÖZNAPONKÉNT, 7 ALKALOM, 35 TANÓRA, 16:00 - 19:45

TANFOLYAM TERVEZETT BEFEJEZÉSI IDŐPONTJA: 2017. DECEMBER 14.


Mit nyújt az ingyenes képzés?

A tanfolyam során megtanuljuk a számítógép, laptop, tablet vagy okostelefon alapvető funkcióit használni, interneten tájékozódni, rövid szövegeket szerkeszteni, elektronikus levelezést bonyolítani, közösségi médiát használni.

Milyen hosszú a képzés?
A képzés időtartama 35 tanóra, összesen 11 alkalom. Aki folytatni kívánja a tanfolyamot és szeretné elmélyíteni ismereteit, újabb 35 tanórán tud részt venni, ami szintén 11 alkalmat jelent. Tehát az állam által támogatott óraszám összesen 70 tanóra.

Kik vehetnek részt a tanfolyamon?
Bárki, aki rendelkezik magyarországi (Budapesten és Pest megyén kívüli) lakhellyel, 16 és 65 év közötti, általános iskolai végzettséggel rendelkezik, nincs középiskolai vagy felsőoktatási jogviszonya és nem vesz részt más, állami vagy uniós forrásból megvalósuló támogatott képzésen.

Mik az elvárások?
A képzés gyakorlati órákból áll, a 35 tanóra során a hiányzás mértéke nem haladhatja meg a 10%-ot, az órákon aktív részvételt várunk és a 35 óra elteltével minden résztvevő köteles modulzáró vizsgán részt venni, és azt sikeresen teljesíteni. Ellenkező esetben a résztvevő köteles a támogatás összegét a támogatónak megtéríteni (1000 Ft/tanóra).

Hogyan lehet jelentkezni?

Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze felénk, segítünk a regisztrációban és a tájékoztatásban reggel 09-től este 18:00-ig.

info@alfanyelvstudio.hu

+36 30 267 7775


JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: GYŐR: 2017. NOVEMBER 29.


A fenti képzések budapesti partnerintézményünk által engedélyeztett programok alapján valósulnak meg.
A tájékoztatás nem teljeskörú, további részleteket keresse az ügyfélszolgálatunkon.